"Take care of your body. It's the only place you have to live."

 

Jim Rohn

 

21 PÄIVÄN

NETTIHAASTE

21 PÄIVÄN NETTIHAASTE ALKAA JOKAISEN KUUKAUDEN ALKUPUOLISKOLLA

PYYDÄ INFOESITYS JA ILMOITTAUDU MUKAAN

Olemme nauttineet Herbalife Nutrition tuotteita osana päivittäistä ravitsemustamme kohta 11 vuotta. Olemme saaneet lisää virtaa ja energiaa elämäämme, muokanneet kehonkoostumuksiamme, pienentäneet rasvaprosenttiamme ja lisänneet lihasmassaamme. Vietämme aktiivista elämää. Liikumme sopivasti kehon tarpeita kuunnellen. Vaikka ikää on tullut lisää, koemme olevamme elämämme kunnossa.

 

Olemme aina yhtä innoissamme, kun saamme auttaa myös muita saavuttamaan omat hyvinvointitavoitteensa. Yksi mahdollisuus päästä nauttimaan avustamme on osallistua 21 päivän nettihaasteeseen, joka onnistuu mistäpäin maailmaa tahansa. Uusi nettihaaste alkaa jokaisen kuukauden alkupuoliskolla. Ilmoittaudu/kysy lisätietoja heti kiinnostuksen herättyä. Täten ehdimme tehdä sinulle alkukartoituksen, jonka pohjalta räätälöimme hyvinvointitavoitteitasi tukevan ateriasuunnitelman ja Herbalife Nutrition -tuotepaketin sekä ehdimme toimittaa tuotepaketin sinulle nettihaasteen alkuun mennessä.

 

Nettihaasteen aikana muodostetaan uusia rutiineja, jotka luovat pohjaa tuloksille myös jatkossa. Haasteyhteisöstä saa voimaa, tukea ja tsemppiä elämäntapamuutokseen.

 

Ateriasuunnitelma perustuu terveelliseen ruokaan yhdistettynä Herbalifen ravitseviin aterioihin ja tukituotteisiin. Haasteessa ei kielletä mitään, vaan keskitytään oikeiden asioiden tarjoamiseen keholle ja mielelle. Ei kaloreiden laskemista eikä punnitsemista. Sopii myös gluteenittomille, maidottomille ja vegaaneille.

 

Haaste sisältää mm.

 • Mitä elimistösi tarvitsee -webinaarin

 • Herbalife Nutrition -tuotepaketin

 • Ateriasuunnitelmat

 • Pirtelövinkkejä ja ruokareseptejä

 • Treenivinkkejä

 • Mielen ravintoa

 • Oman hyvinvointivalmentajan

 • Henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen

 • Tulosten seurannan

 • Suljetun motivoivan ja kannustavan WhatsApp- ja/tai Facebook-ryhmän

 

Nettihaasteessa maksat vain tuotteista. Herbalife Nutrition tuotteilla on 30 päivän täystyytyväisyystakuu, joten tartu ihmeessä kunnolla tähän mahdollisuuteen. Emme malta odottaa millaisia hyvinvointitarinoita yhdessä luomme.

 

Kysy lisätietoa/pyydä nettihaasteen infoesitys, ilmoittaudu mukaan ja katsotaan, mitä saamme aikaan jo 21 päivässä! Voit myös kutsua kaverisi/puolisosi mukaan haasteeseen.

 

kaisa@yourwellness.fi puh. 050 336 4065
aki@yourwellness.fi puh. 0400 603 722

 

P.S. Kyseessä ei ole mikään ns. kitukuuri/pikadieetti. Sinun ei tarvitse kärsiä nälästä. Haasteessa keskitytään kokonaisvaltaiseen, päivittäiseen hyvinvointiin, jotta voit tuntea olosi elinvoimaiseksi.

Haasta itsesi ja ilmoittaudu mukaan

 
 

TERVEELLINEN AAMIAINEN

Elimistö on ennen aamiaista ollut noin 12 tuntia ilman polttoainetta, minkä vuoksi aamiaista pidetään yleisesti päivän tärkeimpänä ateriana, josta elimistö saa välttämättömiä ravintoaineita ja nestettä päivän käynnistämiseen. Terveellisen, tasapainoisen ja maukkaan aamiaisen valmistaminen voi toisinaan viedä liikaa aikaa ja olla muutoinkin haastavaa. Onneksi meillä on tarjota ratkaisu.

 

Ihmiset ympäri maailmaa ovat saavuttaneet hyvinvointitavoitteensa päivästä toiseen maittavien Formula 1 -pirtelöiden ansiosta. Herbalife Nutritionin uraauurtavat pirtelöt sisältävät kaikki tasapainoisen, terveellisen aterian ravintoaineet suositellussa suhteessa - 40 % hiilihydraattia, 30 % rasvaa ja jopa 30 % proteiinia - sekä runsaasti kuitua ja mikroravintoaineita (vitamiineja ja kivennäisaineita).

 

Herbalife Nutrition terveellinen ja ravitseva Formula 1 -pirtelö valmistuu käden käänteessä. Sinullekin sopiva löytyy yhdeksästä eri makuvaihtoehdosta ja lisäksi voit muokata pirtelöä makusi mukaan esimerkiksi marjoilla, hedelmillä tai pähkinöillä. Voit tehdä siitä myös lusikoitavan version. Puuroa rakastava voi lisätä sitä vaikkapa puuron sekaan. Formula 1 pirtelöt ovat vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia. Ravitsevan pirtelön lisäksi voit nauttia myös Aloe-yrttijuomaa sekä yrttejä sisältävää Pikateejuomaa vaikkapa aamukahvin tilalla.

Lisätietoja tuote-esitteestä.

Ota yhteyttä ja tilaa

HYVÄN OLON

TSEMPPIRYHMÄ

8 viikon aikana, yhteensä 9 kertaa, kokoonnutaan kerran viikossa ja pureudutaan hyvinvointiin

liittyviin aiheisiin. Keskitytään ravitsemukseen, tartutaan haasteisiin ja muutetaan elämäntapoja askel askeleelta. Ryhmän ja ohjaajan tuki auttavat pitämään motivaation korkealla ja kulkemaan kohti omia tavoitteita.

 

Hinta 20 €, sisältää myös yksilöllisen ohjauksen, kehonkoostumusmittaukset alussa, keskellä ja lopussa

sekä tuotemaistiaisia.

 

Jos ryhmän aikataulu ei sovi sinulle, kysy mahdollisuudesta yksilöohjaukseen.

Tule mukaan saavuttamaan hyvää oloa ja tyytyväisyyttä itseesi. ❤

Haasta itsesi ja ilmoittaudu mukaan

 
 

3-6 PÄIVÄN TUTUSTUMISPAKETTI

Me ymmärrämme, että terveellisten aterioiden koostaminen voi olla joskus melkoinen haaste. Aina ei tahdo löytyä aikaa suunnitella aterioita etukäteen tai etsiä kauppojen hyllyiltä taatusti terveellisiä vaihtoehtoja. Useimmiten ei ole edes helppoa selvittää sitä, mikä ylipäänsä on terveellistä ja mikä ei. Ratkaisuksi Herbalife on koonnut 3-6 päivän tutustumispaketin, jonka avulla sinäkin voit nähdä, miten helppoa, kätevää ja herkullista pysyvä ja terveellinen ravitsemus voi olla!

 

Johtavat ravitsemusasiantuntijat ovat olleet mukana Herbalife Nutrition tuotteiden kehittämisessä, joten olipa tavoitteesi painonpudotus, saavutetun tavoitepainon ylläpitäminen, aktiivisen elämäntapasi tukeminen ja/tai päivittäisten ravintoaineiden saannin turvaaminen, me voimme auttaa sinua. Saat halutessasi myös hyvinvointikartoituksen ja kehonkoostumusmittauksen.

 

Tutustumispaketti sisältää:

6 annosta vaniljanmakuista Formula 1 -pirtelöä,

8 Thermo Complete -ravintolisää

Hinta 11 €

Lisätietoja tuote-esitteestä.

 

Tilaa omasi heti!

 

 

HYVINVOINTIKARTOITUS JA

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Kaipaatko apua päivittäiseen hyvinvointiin, jaksamiseen, ravintoaineiden saannin turvaamiseen, suoliston hyvinvointiin, terveelliseen ikääntymiseen, painonhallintaan, painonpudotukseen, kiinteytymiseen, lihasmassan lisäämiseen ja/tai liikunnan ja urheilun tueksi?

 

Hyvinvointikartoitus sisältää henkilökohtaisen ravitsemus- ja elämäntapa-arvioinnin.

 

Hyvinvointikartoituksesta saat mm.

 • kehonkoostumusmittauksen Tanita BC 545 kehonkoostumusvaa'alla

 • proteiinintarpeen määrityksen

 • tietoa ravitsemuksesta, mitä korjattavaa ravitsemuksessasi mahdollisesti on

 • tietoa, mitä muutoksia sinun tarvittaessa kannattaa tehdä, jotta saavutat haluamasi olotilan

 • tietoa Herbalife Nutrition tuotteista ja mitä hyötyä niistä mahdollisesti sinulle olisi

 • Herbalifen ravitsevan aterian

Kevätkampanja: Hyvinvointikartoitus maksutta. Ei piilokuluja tai ostovelvoitteita.

Jos päätät ryhtyä asiakkaaksemme, saat henkilökohtaisen hyvinvointiohjauksen, tuen ja seurannan tavoitteidesi saavuttamisen tueksi.

 

Varaa aika hyvinvointikartoitukseen.

Miksi mittaus on niin edullinen? Odotammeko Sinulta jotain?

EMME :) Toimintamme takana on Herbalife, joka kuuluu maailman johtaviin ravitsemus- ja hyvinvointialan yhtiöihin. Herbalife toimii yli 90 maassa ja yrityksen osuus maailman ateriankorvikemarkkinoista oli 31,2% vuonna 2014 (Lähde: Euromonitor). Yhtiö ei mainosta perinteisessä mediassa, koska se panostaa resurssejaan tuotekehitykseen ja palveluun tavoitteenaan tarjota erittäin laadukkaita ravitsemus- ja ihonhoitotuotteita sekä ensiluokkaista asiakastukea. Asiakkaidemme tulokset ja erilaiset puskaradiota hyödyntävät kampanjat kasvattavat jatkuvasti Herbalife-brändin tunnettavuutta. Riippumatta siis siitä, oletko tapaamisen jälkeen itse kiinnostunut käyttämään tuotteitamme vai et, Sinullakin on mahdollisuus suositella kavereitasi mittaukseen.

FITCAMP-treenit

 

Tervetuloa liikuttamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet rennossa ja mukavassa hengessä FitCampiin Tampereelle ja Pirkkalaan.

Sopii kaiken tasoisille. Treenit oman kehon painolla. Ei askelsarjoja.

Saat halutessasi myös hyvinvointikartoituksen ja kehonkoostumusmittauksen.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

LEVEL 10 TREENIRYHMÄ

Kun haluat treenata tavoitteellisesti, seurata kehittymistäsi ja

saada tietoa tavoitteitasi tukevasta ravitsemuksesta,

osallistu Level 10 treeniryhmään.

 

Onpa tavoitteenasi kunnon kohennus, aineenvaihdunnan tehostaminen, lihasmassan kasvatus, rasvaprosentin pienentäminen, kiinteytyminen, hauska yhdessä liikkuminen tai kaikki nämä,

niin tässä ryhmässä se onnistuu!

Liikutaan yhdessä kohti parasta oloa ja parasta versiota itsestämme.

 

Kesto 4 viikkoa. Treenit kaksi kertaa viikossa.

Sopii kaiken tasoisille. Treenit oman kehon painolla. Ei askelsarjoja.

Hyvinvointikartoitus, kehonkoostumusmittaukset

sekä kuntotestit alussa ja lopussa.

Haasteen hinta 45 €, sisältää myös H24 palautusjuomat treenin jälkeen.

Ryhmät Tampereella ja Pirkkalassa.

 

Haasta itsesi ja ystäväsi mukaan.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Kaisa Ala-Salomäki

Tampere ja Pirkkala 

kaisa@yourwellness.fi

Itsenäinen Herbalifen Jäsen

Palveluksessanne matkalla muutokseen

Puh: 050 336 4065

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon

© 2018 by Your Wellness